processieparklogo_kleurkopie

  Achter de kerk van Handel ligt het processiepark. Er zijn twee routes in het park uitgestippeld: de 15 geheimen van de rozenkrans in de kapelletjes aan de rand van het park en de tweede route langs de 14 kruiswegstaties. Velen weten van heinde en ver de weg naar ons schitterende park te vinden voor een rustige wandeling, of om er gewoon maar eens in alle rust even te zitten. In het bedevaartsseizoen wordt het park dikwijls ook in de programmering van de pelgrims gebruikt om er een bidtocht te organiseren.

  Het park vraagt veel onderhoud. Een grote groep vrijwilligers is op vrijdag voor de middag aanwezig om diverse werkzaamheden in het park te verrichten. Deze werkgroep vraagt nog extra handen. Wilt U regelmatig Uw steentje bijdragen aan het onderhoud, kom dan op vrijdag mee helpen. Koffie is er altijd.


  De restauratie van de kruisweg in het park is in 2009 van start gegaan en na het gereedkomen van de gerestaureerde Kruisweg is deze op 10 juni 2012 plechtig ingezegend door mgr. Hurkmans, bisschop van 's-Hertogenbosch.


  U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in ons prachtige park. Een oase van rust in onze jachtige en drukke wereld van nu!

   

   

   

   

  Copyright © 2023 Onze Lieve Vrouw van Handel.
  All Rights Reserved.